Ontmoet de perfecte date in Assen

Jack Daniels en Lemon uit Assen zoeken een man voor een trio-date

Ik wil de fantasie van mijn vrouw werkelijkheid laten worden!

Hoi ik ben JackDaniels uit Assen. Ik wil heel erg graag mijn vrouw Lemon een keer verwennen. Ze heeft me bekend dat het haar heerlijk lijkt om eens een keer door 2 mannen tegelijk gepakt te worden en wie ben ik om niet aan deze wens eens te voldoen. Bij deze zoek ik een man die samen met mij mijn vrouw eens een keer de avond van haar leven wil geven. We zijn beidde in de 30 en zijn daarvan 16 jaar getrouwd bang dat ik jaloers word ben ik niet, daarvoor hebben we het samen te goed. Lijkt het jou wat om een afspraak te maken met ons beidde, schrijf ons dan en vertel wat jij lekker vind en wat jij zou willen!


Naam:JackDaniels en Lemon
Leeftijd:36 jaar
Haarkleur:bruin
Kleur Ogen:bruin
Lengte:175-180
Postuur:Normaal
Cupmaat:NVT
Uiterlijkblank
Opleiding:MBO
Tattoo:Nee
Piercing:Nee
Roken:Ja
WoonplaatsAssen
ProvincieDrenthe
ZoektMan
Over Mij
Mijn vrouw zou graag een trio beleven met een extra man. Ik ben een modern iemand en zeker niet jalours dus om haar te verrassen heb ik mij eigen hier ingeschreven om haar droom werkelijk te maken.
Over Jou
Welke man vind het lekker om met mijn vrouw en mij seks te hebben? Laat maar een wat van je horen (foto) , wanneer het gezellig is gaan we zeker elkaar ontmoeten.
Totaal
9,5

Daten met JackDaniels en Lemon

Wil je een date met JackDaniels en Lemon uit Assen? Maak dan een gratis account aan en scoor al voor vanavond een date. Er staan honderden meiden in Drenthe in ons systeem zoals JackDaniels en Lemon die graag met je willen daten. Dating is nog nooit zo makkelijk geweest!